ČOKOLADNI NADOMESTKI

Čokoladni nadomestki zaradi svoje odlične viskoznosti ter kristalizacije omogočajo lažje ter hitrejše ustvarjanje čokoladnega okusa saj jih ni potrebno temperirati – preprosto stopite jih, oblijete ter ohladite. Razlikujejo se po intenzivnosti čokoladnega okusa, teksturi ter aromi. Uporablja se jih predvsem za oblivanje piškotov, nekaterih slaščic ter sladoleda.

 

Temni čokoladni nadomestek 23%
Sestavine: Kakavovi deli 23%, rastlinska maščoba 39%
Pakiranje: 12 kg, 720 kg/euro paleta

Temni čokoladni nadomestek 17%
Sestavine: Kakavovi deli 17%, rastlinska maščoba 37%
Pakiranje: 12 kg, 720 kg/euro paleta

Mlečni čokoladni nadomestek 9%
Sestavine: Kakavovi deli 9%, rastlinska maščoba 38%, mlečni deli 5%
Pakiranje: 12 kg, 720 kg/euro paleta

Beli čokoladni nadomestek
Sestavine: Kakavovi deli 0%, rastlinska maščoba 40%, mlečni deli 11%
Pakiranje: 12 kg, 720 kg/euro paleta